Regenerativna medicina

Kadar se združita moč narave in sodobne medicinske tehnologije lahko dosežemo terapevtske učinke, ki spodbujajo obnavljanje telesa brez neželenih stranskih učinkov. S tem se izognemo temu, da bi telesu na enem področju pomagali in hkrati nekje drugje povzročali škodo. Zato izbiramo medicinske postopke, pri katerih se uporabljajo terapevtske učinkovine, ki jih najdemo bodisi v naravi ali v lastnem telesu.

Ozon v medicini

Stimulirajte antioksidativno delovanje svojega telesa na naraven način brez neželenih učinkov.

Človeško telo se nenehno poskuša obnavljati. Ključnega pomena za regeneracijo je zadostno ustvarjanje energije v telesu. Ozon neposredno povečuje proizvodnjo energije v celicah. Z medicinsko aplikacijo ozona dosežemo zmanjšanje vnetnih procesov in bolečine.

Trombocitna plazma

PRP terapija aktivira in pospeši regeneracijo lastnega tkiva na mestu, kamor se trombocitna plazma vbrizga. Kratica PRP pomeni plazma bogata s trombociti (platellet rich plasma). Spodbujanje celjenja s PRP je v medicini prisotno že več kot 15 let. Uspešno se uporablja tudi v športni medicini in pri zdravljenju težav gibalnega sistema, ki so povezane s staranjem in obrabo.