Mnenja pacientov

G. Aleš iz Celja, 55 let

Nekaj let sem imel močne bolečine v področju ahilove kite po igranju košarke. Ob individualno predpisanih vajah in po aplikaciji kolagenskih injekcij s strani dr. Kurile ne čutim več nobene omejitve pri gibanju.

Ga. Manca iz Ljubljane, 35 let

Dr. Kurilo sem poiskala po poškodbi kolka, ki se mi je pripetila na jogi. Kljub temu, da s seboj še nisem imela nobenega rtg posnetka, je zgolj s premikanjem noge ob zdravniškem pregledu postavil pravilno diagnozo, priporočal posebne rtg slike in magnetno resonance ter me napotil na nadaljnjo obravnavo. Upam, da ne bo potrebno, ampak če bi še kdaj rabila pomoč, vem na koga se lahko zanesem. Hvala vam!

Ga. Irma iz Razvanj pri Mariboru, 80 let

Zahvaljujem se dr. Kurili Petru za uspešno zdravljenje velike rane na krnu moje leve spodnje okončine s suhimi ogljikovimi kopelmi. S klasičnim’ načinom ni bilo uspešno in sem že skoraj obupala. Hvaležna sem vam do smrti in še enkrat hvala, HVALA 1000 krat!

Ga. Matilda iz Sevnice pri Celju, 79 let

Nekaj mesecev sem imela močne bolečine v rami. Zaradi epidemije nisem mogla opravljati terapije in tablete mi niso kaj dosti pomagale. Doktor Kurila mi je pod nadzorom ultrazvoka apliciral blokado v bolečo ramo in od takrat imam le komaj zaznavne težave v tem sklepu.

Ga. Petra (hči od g. Cirila iz Šentjurja, 74 let)

Spoštovani, iščem vam, da javim, da je očetu po dveh sklopih CO2 terapije mnogo bolje. Že lani decembra (2019) so mu želeli amputirati levo nogo. K sreči so poskusili še nekaj terapij, a stanje se vseeno ni toliko izboljšalo in kljub trudu žilnega oddelka Sb Celje, je bilo junija 2020 potrebno amputirati palec in sredinec leve noge. Ko pa je oče pod vašim budnim očesom začel s terapijo, se je njegovo fizično in psihično stanje izboljševalo iz dneva v dan. Še enkrat iz srca hvala v imenu očeta in mene!

Ga. Eva L. iz Pristave pri Mestinju, 39 let

Zahvaljujem se dr. Petru Kurili za skrben in strokoven pristop do mojih težav. Zaradi dolgotrajnega sedenja v prisilni drži se mi je zmanjšala gibljivost vratu. Pojavile so bolečine in otrdelost v predelu vratu. S predpisanimi vajami in s strokovnimi nasveti uspešno premagujem težave. Najlepša hvala!